Kasvisruoka, Pastaruoka

Tomaatti-valkosipulipasta

Tomaatti-valkosipulipastan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    15 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 annosta keitettyä pastaa, esim. linguinea tai spagettia
    • 3 sipulia, hienonnettuna
    • 2 rasiaa kirsikkatomaatteja
    • 1 dl tuoretta basilikaa
    • 2-3 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 1 dl oliiviöljyä
    • 1-2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 2 dl parmesan-juustoa, raastettuna
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Kuumenna 2 rkl oliiviöljyä paistokasarissa. Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä noin 5 min.
    2. Lisää tomaatit ja anna kypsyä muutama minuutti.
    3. Lisää joukkoon fondi, keitetty pasta, basilika ja loput oliiviöljystä.
    4. Kuumenna. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
    5. Tarjoile lämpimiltä lautasilta ja viimeistele halutessasi parmesan-raasteella.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET