Kasvisruoka, Lisuke

Tomaattisalaatti

Tomaattisalaatin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • Yrttiöljy:
    • 50 g pinaattia ja/tai rucolaa
    • 20 g tuoretta basilikaa
    • 2 kpl valkosipulin kynsiä
    • 2 tl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • sormisuolaa
    • 2 dl oliivi-, maissi- tai rypsiöljyä
    • Salaatti:
    • 6 kpl suurikokoisia tomaatteja
    • sormisuolaa
    • 1 dl salaattisipulia, ohuina suikaleina
    • mustapippuria
    • erilaisia salaatteja

    Valmistus

    Yrttiöljy:

    1. Kuumenna öljy kattilassa 65°C:ksi. Voit hyvin käyttää kylmääkin öljyä, yrttiöljyn väri on kuitenkin voimakkaampi kuumennettua öljyä käytettäessä.
    2. Laita kaikki ainekset mixeriin, soseuta tasaiseksi samalla öljyä lisäten.

     

    Salaatti:

    1. Huuhtele ja leikkaa tomaatit puolen senttimetrin paksuisiksi viipaleiksi.
    2. Laita viipaleet siivilään, ripottele päälle reilusti suolaa ja sekoita varoen. Anna tomaattiviipaleiden olla siivilässä n. 30 min., jotta ylimääräinen neste valuu pois.
    3. Laita tarjoiluvadille salaatteja oman valinnan mukaisesti.
    4. Lado tomaatit salaattipedille ja pirskottele yrttiöljyä päälle.
    5. Viimeistele salaatti sipulirenkailla ja mustapippurilla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET