Kasvisruoka

Tuore pasta

Tuorepastan reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    45 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 5 dl durumvehnä
    • 4 kpl kananmunia
    • 1 rkl vettä

    Valmistus

    1. Mittaa jauho leivinpöydälle ja tee keskelle suuri kuoppa.
    2. Riko kananmuna kuoppaan ja vispaa se haarukalla rikki. 
    3. Kääntele jauho kananmunaan haarukalla pienissä erissä.
    4. Jauhota kädet, kun massa alkaa muuttumaan taikinaksi. Vaivaa taikina tasaiseksi, sileäksi ja joustavaksi noin 10 minuutin ajan. 
    5. Peitä taikina kelmulla ja anna sen levätä vähintään 30 minuuttia jääkaapissa ennen sen rullaamista pastakoneella.
    6. Rullaa taikina pastakoneella. Muotoile halutunlaiseksi.
    7. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä noin 3 minuuttia tai kunnes se on sopivan ‘al dente’.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET