Kasvisruoka, Arkiruoka

Välimeren pyttipannu

Välimeren pyttipannun reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 1

    20 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 300 g bataattia, kuutioituna
    • 100 g juuriselleriä, kuutioituna
    • 1 pieni sipuli, hienonnettuna
    • rypsiöljyä
    • 1 nippu rucolaa
    • Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • vaaleaa balsamietikkaa

    Valmistus

    1. Paista kasvikset pehmeäksi ja kullanruskeaksi öljyssä.
    2. Mausta suolalla, pippurilla, fondilla ja balsamietikalla.
    3. Nostele rucola kasvisten joukkoon ja tarjoile heti!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET