Kasvisruoka, Lisuke

Vegaaninen “kylmäsavulohi” kasviksista

Vegaanisen “kylmäsavulohen” reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 8

    10 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 500 g kasviksia, esim. porkkanaa, punajuurta, salottisipulia, kuorittuna ja ohueksi siivutettuna
    • Pikkelöintiliemi:
    • 4.5 rkl vettä
    • 3 rkl sokeria
    • 1 rkl etikkaa
    • liquid smoke -savuaromia
    • 1 tl Touch of Taste Kasvisfondia
    • mustapippuria
    • Tarjoiluun:
    • tuoreita yrttejä

    Valmistus

    1. Lisää liemen ainekset kattilaan, kiehauta. Anna jäähtyä.
    2. Laita kasvikset tiiviisti purkkiin liemen kanssa ja anna marinoitua 30 minuuttia jääkaapissa tai kunnes kasvikset ovat purutuntumaltaan rapean pehmeitä.
    3. Valuta ylimääräinen neste pois. Asettele siivut tarjoiluastialle ja koristele tuoreilla yrteillä.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET