Kasvisruoka, Arkiruoka, Keitto

Vegaaninen porkkanakeitto

Vegaaninen porkkanakeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 25 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 800 g porkkanaa
    • 1 rkl hienonnettua valkosipulia
    • 1 dl hienonnettua keltaista sipulia
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 1-3 tl sambal oelek tai punaista chilikastiketta
    • 2 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia, mieluiten luomu
    • 3 dl kookosmaitoa/ kookoskermaa
    • Suolaa ja pippuria
    • Puristettua sitruunanmehua

    Valmistus

    1. Kuori ja viipaloi porkkanat.
    2. Paista sipulia, valkosipulia ja porkkanoita öljyssä muutaman minuutin ajan.
    3. Lisää 7 dl vettä ja anna keiton kiehua noin 15 minuuttia, kunnes porkkanat ovat pehmeitä.
    4. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi keitoksi.
    5. Lisää 2,5 dl kookosmaitoa/kookoskermaa.
    6. Kiehauta keitto, mausta kasvisfondilla, suolalla, pippurilla ja mahdollisesti sitruunanmehulla.
    7. Tarjoile keitto kulhoissa ja sekoita jäljellä oleva kookosmaito/kookoskerma keiton päälle pyörteeksi.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET