Kasvisruoka

Vegaaninen “sinappisilli” munakoisosta

Vegaanisen “sinappisillin” reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    15 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 kpl munakoisoja, keskikokoisia
    • hiutalesuolaa
    • Sinappikastike
    • 1 dl makeaa sinappia
    • 1 rkl vahvaa sinappia
    • 2 rkl dijon-sinappia
    • 1 tl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 dl sokeria
    • 1 rkl valkoviinietikkaa
    • 1 dl rypsiöljyä
    • 2 rkl tuoretta tilliä, hienonnettuna
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    Munakoiso:

    1. Kuori ja lohko munakoisot. Poista siemenet ja leikkaa hedelmäliha sillipalojen kokoisiksi paloiksi.
    2. Ripottele päälle hyppysellinen suolaa ja höyrytä paloja 4-5 min (tai keitä vedessä 1-2 min).
    3. Valuta munakoisot ja anna jäähtyä.

    Sinappikastike:

    1. Yhdistä sinapit hyvin sekoittaen, mausta fondilla, viinietikalla, suolalla ja pippurilla.
    2. Sekoita joukkoon hienonnettu tilli.
    3. Sekoita kastike munakoisopalojen kanssa yhteen ja laita kauniiseen lasipurkkiin.
    4. Anna ’sillin’ mehevöityä yön yli jääkaapissa. Tarjoa kananmunan ja leivän kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET