Kasvisruoka

Vegaaniset punajuurikiekot

Vegaaniset punajuurikiekot -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    2 tuntia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 kpl keskikokoista punajuurta
    • 4 kpl keskikokoista keltajuurta
    • 1 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia, tavallista tai luomua
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • Suolaa ja mustapippuria
    • Tarjoiluun:
    • Salaattia
    • Perunasosetta
    • Kylmää kastiketta

    Valmistus

    1. Sekoita öljy ja fondi.
    2. Kypsennä juurekset pehmeiksi.
    3. Kuori ne ja sivele pintaan öljyseosta.
    4. Paahda juureksia 120 asteessa 45 minuuttia ja anna jäähtyä.
    5. Viipaloi juurekset 2 mm:n siivuiksi.
    6. Yhdistä punajuuri- ja keltajuuriviipaleet “kiekoksi” ja kiinnitä yhteen hammastikulla.
    7. Paista niitä hieman öljyssä ja tarjoa lisukkeiden kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET