Kasvisruoka

Vegetaarinen “sipulisilli” juureksista

Vegetaarisen ’sipulisillin’ reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    15 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • Kasvikset
    • 2 kpl pieniä palsternakkoja, kuorittuina ja viipaloituina
    • 2 kpl pieniä persiljajuuria, kuorittuna ja viipaloituna tai juuriselleriä
    • 1 pieni porkkana, kuorittuna ja viipaloituna
    • 2 salottisipulia, hienonnettuna
    • 10 cm pala purjoa, huuhdeltuna ja viipaloituna
    • Mausteliemi
    • 0.5 dl etikkaa
    • 3 dl sokeria
    • 2.5 dl vettä
    • 10 kpl kokonaista maustepippuria
    • 2 kpl laakerinlehtiä
    • 1 rkl Touch of Taste Luomu Kasvisfondia

    Valmistus

    1. Laita juurespalat ja sipulit hienoon lasipurkkiin.
    2. Kiehauta mausteliemi ja kaada purkkiin kasvisten päälle. Sulje purkki ja laita jääkaappiin.
    3. Anna ’sillin’ maustua vähintään 24 tuntia jääkaapissa ennen tarjoamista.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET