Kasvisruoka

Vegetaarinen “sitruunasilli” munakoisosta

Vegetaarisen ’sitruunasillin’ reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    15 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 kpl munakoisoja, keskikokoisia
    • Sitruunakastike
    • 1 rkl dijon-sinappia
    • 1 dl kermaviiliä
    • 3 rkl majoneesia
    • 1 valkosipulin kynsi, hienonnettuna
    • 1 dl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
    • 1 rkl sitruunankuorta, raastettuna
    • 1 tl Touch of Taste Kasvisfondia

    Valmistus

    1. Kuori ja lohko munakoisot. Poista siemenet ja leikkaa hedelmäliha sillipalojen kokoisiksi paloiksi.
    2. Ripottele joukkoon hyppysellinen suolaa ja höyrytä munakoisoja 4-5 min (tai keitä vedessä 1-2 min).
    3. Anna munakoisojen valua ja jäähtyä.

    Sitruunakastike:

    1. Yhdistä kastikkeen ainekset hyvin sekoittaen. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
    2. Yhdistä kastike ja munakoisot ja laita seos hienoon lasipurkkiin.
    3. Anna ’sillin’ maustua jääkaapissa yön yli. Tarjoa yhdessä kananmunan ja leivän kera.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET