Kasvisruoka, Lisuke

Vesimelonisalaatti

Vesimelonisalaatin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    10 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 0.5 pieni vesimeloni, kuutioituna
    • 2 kevätsipulia, hienonnettuna
    • 2 rkl mango chutney
    • 2 rkl sitruunamehua
    • 1 rkl öljyä
    • 2 tl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • Muutama tippa chilikastiketta
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Sekoita mango chutney, sitruunamehu, öljy, chilikastike ja fondi. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää tarvittaessa fondia ja sitruunaa.
    2. Sekoita kastike vesimelonikuutioiden ja kevätsipulin joukkoon.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET