Kasvisruoka, Arkiruoka

Vihreä pasta

Vihreä pasta -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 2

    noin 20 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 annosta keitettyä pastaa
    • 50 g parmesaaniraastetta
    • 2 dl vihreitä herneitä
    • 1 kourallinen tuoreita basilikanlehtiä
    • 1 rkl voita
    • 2 kpl salottisipulia
    • 1 kourallinen babypinaattia
    • 2 rkl vihreää pestoa
    • 1 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • Suolaa ja mustapippuria
    • Kuutioitu tomaatti

    Valmistus

    1. Paista sipulia ja herneitä muutaman minuutin ajan voissa tilavassa kasarissa.
    2. Sekoita joukkoon muut ainekset ja mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
    3. Asettele syville lautasille, lisää tomaattikuutiot ja tarjoa välittömästi.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET