Kasvisruoka, Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Vihreä yrttiöljy

Vihreän yrttiöljyn reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 dl oliivi-, maissi- tai rypsiöljyä
    • 50 g tuoretta pinaattia tai rucolaa
    • 20 g tuoretta basilikaa
    • 2 kpl valkosipulin kynsiä
    • 2 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
    • sormisuolaa

    Valmistus

    1. Kuumenna öljy kattilassa 65°C:ksi (voit hyvin tehdä yrttiöljyn kylmäänkin öljyyn mutta lämmitetty öljy antaa tuotteelle vihreämmän värin).

    2. Laita kaikki aineset mixeriin ja soseuta. Kaada öljy joukkoon ja sekoita tasaiseksi, sileäksi yrttiöljyksi.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET