Kasvisruoka, Arkiruoka, Lisuke

Yrttinen perunasose

Yrttisen perunasoseen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 800 g jauhoisia perunoita, kuorittuna ja kuutioituna
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 200 g vihreää pestokastiketta tai latva-artisokkapyreetä
    • 2 dl yrttiöljyä
    • 2 rkl voita
    • 2 dl maitoa

    Valmistus

    1. Keitä perunat pehmeiksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta, ja soseuta ne survimella.

    2. Sekoita joukkoon fondi, pesto/artisokkapyree, yrttiöljy, voi sekä lämmitettyä maitoa sen verran, että saat haluamasi sakeuden.

    3. Mausta suolalla ja mustapippurilla, lisää halutessasi fondia.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET