Keitto

Maa-artisokkakeitto

Maa-artisokkakeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    30 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 rkl voita
    • 400 g maa-artisokkaa, kuorittuna ja kuutioituna
    • 1 dl salottisipulia, hienonnettuna
    • 2 dl valkoviiniä
    • 2 dl kuohukermaa
    • 2 tl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • suolaa ja pippuria
    • Tarjoiluun
    • kurpitsapestoa, rapeita pekonikuutioita tai ranskankermaa ja ilmakuivattua kinkkua

    Valmistus

    1. Kuullota maa-artisokkaa ja sipulia pannulla öljyssä. Älä ruskista.
    2. Lisää valkoviini ja anna kiehua hieman kasaan.
    3. Lisää kerma ja fondi. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes maa-artisokka on pehmeää.
    4. Soseuta keitto tasaiseksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
    5. Tarjoile lisukkeiden kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET