Keitto

Perinteinen hernekeitto

Perinteisen hernekeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    75 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 dl kuivattuja herneitä
    • 1 dl sipulia, hienonnettuna
    • suolaa
    • valkopippuria
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • timjamia, meiramia ja laakerinlehti
    • ylijäänyttä joulukinkkua, kuutioituna

    Valmistus

    1. Huuhtele kuivat herneet kylmällä vedellä. Laita herneet likoamaan yön yli kylmään veteen.
    2. Kaada liotusvesi pois.
    3. Lisää lionneet herneet suureen kattilaan ja lisää vettä, niin että herneet peittyvät. Kuumenna. Kuori vaahto pois keiton pinnalta.
    4. Lisää keittoon sipuli ja hieman suolaa. Keitä hiljalleen noin 2 tuntia välillä sekoittaen. Voit tarvittaessa lisätä keittämisen aikana vettä.
    5. Mausta suolalla, valkopippurilla ja fondilla.
    6. Lisää yrtit ja kuutioitu joulukinkku.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET