Lampaanliha

Lampaanpaisti sitruunalla ja valkosipulilla

Lampaanpaisti sitruunalla ja valkosipulilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 6

    90 min.

    Skickat!

    Ainesosat

    • n. 1,2 kg luutonta lampaanpaistia
    • paistilankaa
    • voita ja rypsiöljyä
    • Mausteseos
    • 1 rkl raastettua sitruunankuorta
    • 4 kpl valkosipulinkynttä, murskattuna
    • 1 dl silputtua lehtipersiljaa
    • 1 rkl valkoviinietikkaa
    • 1 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • Sormisuolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Sekoita keskenään mausteseoksen ainekset.
    2. Kuivaa paisti talouspaperilla.
    3. Hiero mausteseos paistiin ja sido paistilankalla.
    4. Ruskista paistiin kauttaaltaan voissa ja öljyssä.
    5. Laita paisti uuninkestävään vuokaan ja paista 140 asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila on 58 astetta.
    6. Ota paisti uunista ja kääri se kosteaan voipaperiin. Anna mehevöityä 15 minuuttia.
    7. Leikkaa paisti viipaleiksi ja tarjoa paistinkastikkeen, paahdettujen perunoiden, kasvisten ja salaatin kanssa.

     

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET