Lampaanliha

Rosmariini-sitruuna-lammas

Rosmariini-sitruuna-lampaan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 6

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kg luutonta lampaanpaistia
    • 1 rkl sitruunan raastettua kuorta
    • 1 rkl tuoretta rosmariinia, hienonnettuna
    • 1 rkl valkosipulinkynsiä, pilkottuna
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
    • suolaa ja mustapippurirouhetta
    • voita paistamiseen
    • Tarjoa yhdessä valkosipulilla ja Vasikanfondilla maustetun Crème fraiche-kastikkeen kanssa

    Valmistus

    1. Puhdista lihasta tarvittaessa pois ylimääräiset kalvot ja rasva. Yhdistä sitruuna, fondi, rosmariini, valkosipuli, suola ja pippuri. Hiero mausteseos lampaan pintaan. 
    2. Rullaa liha ja sido se paistinnarulla tai hammastikuilla kiinni. Ruskista voissa pannulla. Laita liha uuninkestävään vuokaan ja paista kypsäksi uunissa 125 °C:ssa, kunnes sisälämpötila on 58 °C (medium). 
    3. Laita liha vadille ja anna sen levätä 10 minuuttia. Leikkaa liha sitten ohuiksi siivuiksi ja tarjoa kylmän valkosipulikastikkeen ja paistinliemen kanssa. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET