Lampaanliha

Wallenberginpihvi lampaasta

Wallenberginpihvi lampaasta -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    30 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 500 g lampaanjauhelihaa
    • 2 dl kermaa
    • 4 kpl munankeltuaista
    • 1 rkl Bong Touch of Taste vasikanfondia
    • Suolaa ja pippuria
    • 1 dl korppujauhoja
    • Voita paistamiseen
    • 6 rkl kirkastettua voita
    • 2 rkl yrttisilppua
    • 1 rkl Bong Touch of Taste vasikanfondia
    • Perunasosetta
    • Vihreitä herneitä

    Valmistus

    1. Laita jauheliha kulhoon ja sekoita joukkoon munat, kerma ja fondi.
    2. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
    3. Muotoile 8 pihviä, kääntele ne korppujauhoissa ja paista voissa.
    4. Mausta kirkastetulla voilla, yrteillä ja fondilla.
    5. Tarjoa pihvit kirkastetun voin, herneiden ja pyreen kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET