Lisuke

Dijonin silli

Dijonin silli -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 8

    noin 20 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 450 g suolasilliä paloina, valuta
    • Liemeen:
    • 2 dl makeaa ruotsalaista sinappia
    • 4 rkl karkeajyväistä dijonsinappia
    • 1 dl sokeria
    • 1 rkl valkoviinietikkaa
    • 1,5 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • 1,5 dl rypsiöljyä
    • Valkopippuria
    • 1 rkl hienonnettua tilliä

    Valmistus

    1. Anna sillin valua perusteellisesti.
    2. Sekoita yhteen sinapit, fondi, sokeri ja etikka.
    3. Lisää öljy kapeana nauhana koko ajan sekoittaen.
    4. Mausta pippurilla ja tillillä.
    5. Sekoita silli liemeen ja siirrä purkkiin.
    6. Anna seoksen tekeytyä jääkaapissa vähintään muutama tunti ja tarjoile joulupöydässä.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET