Lisuke, Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Grillattu avocado

Grillattu avocado -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 6

    noin 25 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 3 kpl kypsää avocadoa
    • 9 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
    • Glaseeraus:
    • 1 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia, luomua tai tavallista
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 1 tl valkosipulisilppua
    • 2 rkl persiljasilppua

    Valmistus

    1. Sekoita glaseerausainekset, mausta suolalla ja pippurilla.
    2. Jaa jokainen avokado 6 lohkoksi ja sivele glaseerauksella.
    3. Kiedo avokadolohkot puoleen kinkkuviipaleeseen ja kiinnitä hammastikuilla.
    4. Grillaa kuumassa uunissa 225 asteessa 3-5 minuuttia, kunnes kinkku saa väriä ja avokado on lämmintä.
    5. Tarjoile välipaloina tai lisukkeena.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET