Lisuke

Kotitekoiset gnocchit

Kotitekoisten gnocchien reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 250 g ricotta-tuorejuustoa
    • 2 kpl kananmunankeltuaisia
    • 40 g parmesaani-juustoa, raastettuna
    • 80 g vehnäjauhoja
    • suolaa
    • 2 rkl rypsiöljyä

    Valmistus

    1. Sekoita kaikki ainekset hyvin yhteen ja anna sen jälkeen taikinan levätä hetki.
    2. Laita taikina jauhotetulle pöydälle ja muotoile pitkiksi makkaroiksi. Leikkaa makkarat pienemmiksi paloiksi. Painele sormenpäillä muotoa enemmän simpukankaltaiseksi.
    3. Laita pasta suolalla maustettuun kiehuvaan veteen, jossa on muutama ruokalusikallinen öljyä. Anna kiehua 5 minuuttia ja valuta sen jälkeen siivilässä.

    Tarjoa pasta heti vaikkapa tomaattisen kastikkeen kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET