Lisuke

Maissintähkät peston kanssa

Maissintähkät peston kanssa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 30 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 kpl maissintähkää
    • 4 rkl rypsiöljyä
    • Pestoon:
    • 1 nippu tuoretta basilikaa karkeaksi pilkottuna
    • 1 nippu tuoretta pinaattia karkeaksi pilkottuna
    • 75 g parmesaanikuutioita
    • 50 g paahdettuja pinjansiemeniä
    • 1 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • 0,75 dl rypsiöljyä
    • 0,5 dl oliiviöljyä
    • Suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita karkeaksi kastikkeeksi.
    2. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
    3. Siisti maissintähkät, keitä runsaassa vedessä 15-20 minuuttia ja lisää veteen suola kypsennyksen loppupuolella.
    4. Valuta maissintähkät hyvin.
    5. Kuumenna öljyä paistinpannussa ja paahda tähkät joka puolelta.
    6. Laita tähkät vadille ja sivele niihin pestoa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET