Lisuke

Marinoidut sienet

Marinoitujen sienten reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 0.5 dl salottisipulia, ohueksi viipaloituna
    • 0.5 rkl punaista chilipaprikaa, ohueksi viipaloituna
    • 0.5 dl tuoreita korianterin lehtiä
    • 1 dl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
    • 0.5 rkl tuoretta inkivääriä, raastettuna
    • 1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 1 tl limen raastettua kuorta
    • 1 tl sitruunan kuorta, raastettuna
    • 1 rkl limen puristettua mehua
    • 1 rkl sitruunan puristettua mehua
    • 1 rkl valkoviinietikkaa
    • 5 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 1 l erilaisia sieniä, paloiteltuna (esim. herkkusieni, siitake, osterivinokas)
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita. Kääntele sienet joukkoon.

    2. Kääntele, kunnes sienet ovat tasaisesti marinadin peitossa.

    3. Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja fondilla.

    4. Tarjoa heti esim. lisukkeena tai pizzan tai paahdetun leivän päällä.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET