Lisuke

Paahdettu kukka- ja parsakaali

Paahdettu kukka- ja parsakaali -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 25 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kpl pieni kukkakaali
    • 2 kpl parsakaalitankoa
    • 2 rkl valkosipulisilppua
    • 2 rkl sitruunamehua
    • 2 rkl juoksevaa hunajaa
    • 1 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • Tarjoiluun:
    • Tuoreita yrttejä

    Valmistus

    1. Siisti kaalit ja leikkaa pieniksi paloiksi.
    2. Sekoita glaseerausainekset ja mausta kaali sillä.
    3. Laita kaikki uuninkestävään vuokaan ja paahda uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
    4. Ripottele päälle yrttejä ja tarjoa heti.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET