Lisuke

Paahdettua parsakaalia ja makeaa chilikastiketta

Paahdettua parsakaalia ja makeaa chilikastiketta -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 15 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 400 g parsakaalia
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • Hiutalesuolaa
    • Mustapippuria
    • Kastike:
    • 2 rkl makeaa chilikastiketta
    • 1 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • 1 tl sitruunamehua
    • Nippu tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa
    • Suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Kuori parsakaalin varret ja jaa koko parsakaali pienemmiksi paloiksi.
    2. Paista parsakaalia paistinpannulla 2-4 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes niiden väri muuttuu ja koostumus pehmenee, mausta hiutalesuolalla ja mustapippurilla.
    3. Sekoita kastike ja mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
    4. Levitä kastike parsakaalin päälle ja tarjoile välittömästi.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET