Lisuke

Pääsiäisskonssit

Pääsiäisskonssit -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 25 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 dl erikoisvehnäjauhoja
    • 1 rkl leivinjauhetta
    • 50 g voita
    • 2 dl piimää
    • Hippunen hiutalesuolaa

    Valmistus

    1. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja suola taikinaraudalla.
    2. Kuutioi voi ja lisää se taikinaan.
    3. Sekoita murutaikinaksi.
    4. Lisää piimä ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
    5. Jaa taikina kahteen osaan, muodosta pyöreät kakut ja aseta ne leivinpaperille.
    6. Tee skonsseihin risti ja pistele ne.
    7. Paista noin 15 minuuttia 200 asteessa (uunin keskellä).
    8. Tarjoile skonssit lämpiminä ja mehevinä.

    Tällä reseptillä tehty leipä sopii hienosti buffettiin. Lisää makuaineita alla olevien ehdotusten mukaan.

    Mausteet:

    Aurinkokuivattu tomaatti, pikkelöity latva-artisokka, oliivit, voikukan terälehdet, silputut karhunlaukan lehdet tai yrtit.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET