Lisuke

Persilja-etikkakurkut

Persilja-etikkakurkkujen reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kpl tuoretta kurkkua
    • 1 tl suolaa
    • 1 rkl etikkaa (24 %)
    • 1 dl vettä
    • 2 rkl sokeria
    • 2 rkl persiljaa, hienonnettuna

    Valmistus

    1. Huuhtele kurkku ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Sekoita suola joukkoon ja laita paino päälle noin 30 minuutiksi. Anna sen jälkeen kurkkujen valua lävikössä.
    2. Sekoita yhteen etikka, vesi ja sokeri. Yhdistä mausteliemi ja kurkut, anna maustua kylmässä muutama tunti.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET