Lisuke

Saaristolaisleipää ja kantarelleja

Saaristolaisleipää ja kantarelleja -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 25 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 200 g kantarelleja
    • 2 kpl sipulia
    • 2 rkl voita
    • 1 rkl Bong Touch of Taste kantarelli- tai kasvisfondia
    • 1,5 dl kuohukermaa
    • 1 dl persiljaa
    • 4 kpl salaatinlehteä
    • 4 viipaletta saaristolaisleipää
    • Suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Pese ja siisti sienet, jaa suuremmat sienet osiin ja silppua sipuli.
    2. Paista sipulia hitaasti voissa 5 minuuttia, lisää sienet ja paista, kunnes kaikki on kypsennetty.
    3. Lisää kerma ja keitä.
    4. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
    5. Lisää persilja ja lusikoi sienet salaatinlehdille paahdettujen saaristolaisleipäviipaleiden päälle.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET