Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Chilimarinadi

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 3 kpl punaisia chilipaprikoita, hienonnettuna
    • 1 dl sitruunamehua
    • 0.5 dl rypsiöljyä
    • 0.5 dl vettä
    • 3 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia
    • 2 kpl sipulia, pilkottuna
    • 4 kpl valkosipulinkynsiä, hienonnettuna
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Hienonna chilipaprikat.
    2. Mittaa kaikki marinadin ainekset kulhoon.
    3. Laita marinadi ja marinoitava tuote muovipussiin, sulje huolellisesti. Laita mielellään vielä toinen muovipussi päälle.
    4. Marinadi riittää 500 grammalle lihaa, kalaa, broileria tai kasviksia.
    5. Anna maustua jääkaapissa noin kuusi tuntia. Kääntele pussia muutaman kerran, jotta marinadi levittyy tasaisesti.
    6. Jos marinoit lihaa, ota se huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen grillaamista. Kuivaa ylimääräinen marinadi pois.
    7. Mausta grillatut tuotteet suolalla ja pippurilla maun mukaan.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET