Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Chimichurri à la Touch of Taste

Chimichurri à la Touch of Taste -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 dl tuoretta lehtipersiljaa, hienonnettuna
    • 1 dl tuoretta minttua, hienonnettuna
    • 0.5 dl tuoretta korianteria, hienonnettuna
    • 1 rkl kuivattua oreganoa
    • 1 rkl punaista chilipaprikaa, hienonnettuna
    • 1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 2 rkl vaaleaa balsamicoviinietikkaa
    • 2 rkl limen puristettua mehua
    • 1 tl limen raastettua kuorta
    • 1 tl tuoretta inkivääriä, raastettuna
    • 1 tl juoksevaa hunajaa
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 2 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Mittaa kulhoon kaikki ainesosat ja sekoita.

    Kastike sopii kaikkeen! Se säilyy noin viikon kannellisessa astiassa, jääkaapissa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET