Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Kaikkeen sopiva glaseerauskastike

Kaikkeen sopivan glaseerauskastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    10 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kpl valkosipulinkynsiä
    • 1 rkl tuoretta inkivääriä, raastettuna
    • 0.5 kpl makeaa chiliä, hienonnettuna
    • 0.5 dl hunajaa
    • 0.5 dl soijakastiketta
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
    • 3 rkl vettä
    • 1 rkl tomaattipyrettä

    Valmistus

    1. Raasta valkosipulinkynsi ja yhdistä muiden ainesosien joukkoon. 
    2. Sivele kastiketta vähintään kolmesti lihan pintaan grillauksen aikana. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET