Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Kantarelli-piparjuuriglaseerauskastike

Kantarelli-piparjuuriglaseerauskastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 3 rkl Bong Touch of Taste Kantarellifondia
    • 4 rkl rypsiöljyä
    • 2 tl pippurisekoitusta
    • 1 rkl juoksevaa hunajaa
    • 1 rkl punaviinietikkaa
    • 5 g piparjuurta, raastettuna (1 tl)
    • 1 rkl persiljaa, silputtuna

    Valmistus

    1. Riittää noin 500 grammalle lihaa, broileria, kalaa tai kasviksia.
    2. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. 
    3. Sivele mielellään kolme kertaa paistettavan tai grillattavan lihan, kalan, kasvisten tai broilerin pintaan. 
    4. Ethän grillaa liian kuumalla lämmöllä. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET