Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Katajanmarja-balsamico-glaseerauskastike

Katajanmarja-balsamico-glaseerauskastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 3 rkl Touch of Taste Riistafondia kantarellilla
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 1 tl kuivattua timjamia
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä, murskattuna
    • 1 rkl balsamiviinietikkaa
    • 1 rkl juoksevaa hunajaa

    Valmistus

    1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. 
    2. Sivele kastiketta mielellään kolme kertaa paiston tai grillauksen aikana lihan, kalan, kasvisten tai broilerin päälle. 
    3. Ethän grillaa liian kuumalla lämmöllä. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET