Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Makean tulinen glaseerauskastike

Makean tulisen glaseerauskastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 rkl tomaattiketsuppia
    • 4 rkl makeaa chilikastiketta
    • 2.5 tl currya
    • 2.5 tl paprikajauhetta
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä, murskattuna
    • 2 rkl rypsiöljyä

    Valmistus

    1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. 
    2. Sivele glaseerauskastiketta paiston tai grillaamisen aikana mielellään kolmesti lihan, kalan, kasvisten tai broilerin pintaan. Ethän grillaa liian kuumalla lämmöllä. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET