Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Punaviini-pippuriglaseerauskastike

Punaviini-pippuriglaseerauskastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 3 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • 1 rkl tomaattichilikastiketta
    • 1 rkl punaviiniä
    • 1 rkl fariinisokeria
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 1 rkl pippurisekoitusta
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä, murskattuina

    Valmistus

    1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon, sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. 
    2. Sivele kastiketta paiston tai grillaamisen aikana mielellään kolmesti lihan, kalan, kasvisten tai broilerin pintaan. 
    3. Ethän grillaa liian kuumalla lämmöllä. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET