Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Sitruunainen glaseerauskastike

Sitruunaisen glaseerauskastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 3 rkl Touch of Taste Kanafondia
    • 1 kpl sitruunan mehu ja raastettu kuori
    • 2 rkl raakasokeria
    • 1 rkl appelsiinimarmeladia
    • 1 tl pippurisekoitusta
    • 1 rkl makeaa chilikastiketta

    Valmistus

    1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon, vispaa tasaiseksi kastikkeeksi.
    2. Sivele glaseerauskastiketta paiston tai grillauksen aikana mielellään kolme kertaa lihan, kalan, kasvisten tai broilerin pintaan. 
    3. Ethän grillaa liian kuumalla lämmöllä.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET