Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Valkosipulinen glaseerauskastike italialaiseen tapaan

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 0.5 dl Bong Touch of Taste Italy Vasikanfondia
    • 1 rkl oliiviöljyä
    • 1 rkl tomaattipyrettä
    • 2 rkl parmesaanijuustoa
    • 1 rkl tuoretta basilikaa, suikaloituna
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä, raastettuna
    • 2 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja, hienonnettuna

    Valmistus

    1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon, sekoita tasaiseksi. 
    2. Sivele kastiketta mielellään kolmesti paiston tai grillauksen aikana lihan, kalan, kasvisten tai broilerin pintaan.
    3. Ethän grillaa liian kuumalla lämmöllä. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET