Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Yrtti-valkosipuliglaseerauskastike

Yrtti-valkosipuliglaseerauskastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 3 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
    • 2 tl ranskalaisia yrttejä (esim. rosmariinia, meiramia, persiljaa, timjamia, kynteliä, oreganoa, basilikaa, rakuunaa)
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä, murskattuna
    • 2.5 tl kuivattua rosmariinia
    • 2 tl makeaa chilikastiketta
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 2 tl kiinalaista soijakastiketta
    • 1 rkl juoksevaa hunajaa

    Valmistus

    1. Kastike sopii hyvin myös marinadiksi, käytä silloin 3 rkl rypsiöljyä. Anna kalan marinoitua vähintään 2 tuntia.
    2. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. 
    3. Sivele kastiketta paiston tai grillauksen aikana mielellään kolmesti lihan, kalan, kasvisten tai broilerin pinnalle. 
    4. Ethän grillaa liian kuumalla lämmöllä. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET