Naudanliha

Chili-teriyaki-vartaat

Chili-teriyaki-vartaiden reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g entrecôte, ohueksi viipaloituna
    • 12 kpl puisia varrastikkuja
    • CHILI-TERIYAKI
    • puolikas porkkana
    • puolikas vihreä paprika
    • puolikas jalapeno, ilman siemeniä
    • 1 dl soijakastiketta, esim. Kikkoman
    • 1 dl valkoviiniä
    • 1 dl vettä
    • 1 dl sokeria
    • 0.5 dl mirin, japanilaista maustetta
    • 2 rkl Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia
    • suolaa ja pippuria
    • SUURUS
    • 1 tl maissitärkkelystä
    • 1 tl vettä

    Valmistus

    1. Leikkaa jalapenot ja kasvikset pieniksi kuutioiksi chili-teriyakia varten. 
    2. Laita kuutiot paksupohjaiseen kattilaan loppujen ainesten kanssa. 
    3. Kuumenna ja anna hautua 15 minuuttia, siivilöi ja suurusta kastike maissitärkkelyksellä.
    4. Ota entrecôte viipaleet ja kierrä liha varrastikkuihin niin tiukasti kuin mahdollista. 
    5. Varaa noin kolme varrasta aterioijaa kohden.
    6. Paista vartaat keskikuumalla lämmöllä joka puolelta noin 6-7 min.
    7. Tarjoa chili-teriyakikastikkeen kanssa. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET