Naudanliha, Arkiruoka

Curry-korianteri-liha-wok

Curry-korianteri-liha-wokin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 rkl ryps
    • 500 g naudan lehtipihviä, suikaloituna
    • 4 dl tuoreita kasviksia, esim. kevätsipulia, sokeriherneitä, minimaissia ja salottisipulia
    • 1.5 tl vihreää currytahnaa
    • 1 rkl kalakastiketta
    • 1 rkl limemehua
    • 1 rkl raakasokeria
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
    • 4 dl kookosmaitoa
    • tuoretta korianteria

    Valmistus

    1. Kuumenna öljy paistinpannussa tai wokkipannussa.

    2. Ruskista liha nopeasti ja laita sivuun.

    3. Kuumenna pannu uudelleen ja paista kasvikset kuumalla lämmöllä, jotta ne saavat väriä mutta pysyvät edelleen rapeina.

    4. Lisää liha ja currytahna joukkoon. Ruskista vielä minuutti.

    5. Lisää loput ainekset ja anna kiehua voimakkaasti pari minuuttia.

    6. Mausta fondilla, limella, currytahnalla ja sokerilla.

    7. Tarjoa riisin kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET