Naudanliha, Arkiruoka, Pataruoka

Gulassi

Gulassin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 300 g naudanlihaa
    • 1 kpl keltasipulia
    • 2 kpl valkosipulinkynsiä
    • 3 kpl kiinteitä perunoita
    • 1 kpl porkkanoita
    • 2 rkl tomaattipyrettä
    • 1 tl juustokuminaa
    • 1 tl meiramia
    • 2 rkl paprikajauhetta
    • 2 rkl savupaprikajauhetta
    • 2 kpl mausteneilikoita
    • 2 kpl laakerinlehtiä
    • 2 rkl sitruunan mehua
    • 1 rkl vehnäjauhoja
    • 8 dl vettä
    • 3 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • voita paistamiseen
    • lisäkkeeksi kermaviiliä
    • tuoretta, vastapaistettua leipää

    Valmistus

    1. Kuori ja kuutioi peruna, porkkana ja sipuli sopivan kokoisiksi suupaloiksi. 
    2. Hienonna valkosipuli. 
    3. Puhdista liha ja leikkaa sopivan kokoisiksi ja yhtä suuriksi paloiksi.
    4. Kuumenna kattilassa voi ja ruskista liha kuumalla lämmöllä. Laita ruskistetut lihat sivuun. 
    5. Kuullota valkosipulia, perunoita ja kasviksia muutaman minuutin ajan.
    6. Lisää tomaattipyre ja mausteet, kuullota vielä kaikkia aineksia muutaman minuutin ajan. 
    7. Ripottele päälle jauhot ja lisää vesi, fondi ja sitruuna sekoittaen joukkoon. 
    8. Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes liha on mureaa ja keitto on mehevää, siihen menee noin kaksi tuntia. 
    9. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää tarvittaessa fondia. 
    10. Tarjoa lämpimiltä, syviltä lautasilta yhdessä kermaviilin ja vastapaistetun, tuoreen leivän kanssa. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET