Naudanliha, Pataruoka

Jauheliha-chilipata

Jauheliha-chilipadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    60 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 500 g naudan jauhelihaa
    • 2 rkl öljyä
    • 500 g juureksia, esim. juuriselleriä, palsternakkaa ja porkkanaa
    • 1 sipuli, hienonnettuna
    • 2 valkosipulin kynttä, hienonnettuna
    • 0.5-1 punainen chili
    • 1 tl oreganoa
    • 1 tl jauhettua juustokuminaa
    • 2 rkl voita
    • 400 g tomaattimurskaa
    • 2 rkl tomaattipyreetä
    • 2 rkl Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • 400 g valkoisia papuja, valutettuna
    • 1 rkl hunajaa
    • suolaa ja pippuria
    • 1-3 tl tabascoa

    Valmistus

    1. Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista jauheliha kypsäksi. Siirrä sivuun.
    2. Kuori ja kuutioi juurekset noin 0,5*0,5 cm kuutioiksi. Kuumenna padassa 2 rkl voita ja ruskista juureksia, sipulia, valkosipulia ja chiliä muutama minuutti. Lisää jauheliha, tomaattimurska ja fondi. Lisää tarvittaessa vettä niin, että liha ja kasvikset peittyvät. Anna padan kiehua kannen alla noin 40 min, sekoittaen välillä.
    3. Lisää pavut ja keitä vielä 5 min. Mausta hunajalla, suolalla, pippurilla, fondilla ja tabascolla. Tarjoile haluamiesi lisukkeiden kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET