Naudanliha, Keitto

Jauhelihakeitto

Jauhelihakeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:

Annokset: 4

noin 30 minuuttia

Skickat!

Ainesosat

  • 1 kpl keltainen sipuli
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 4 kpl isoa kiinteää perunaa
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 500 g jauhelihaa
  • 3 rkl tomaattipyrettä
  • 4 dl tomaattimurskaa
  • 2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Bong Touch of Taste Häränlihafondia
  • 2 rkl japanilaista soijakastiketta
  • 1-3 tl sambal oelek tai punaista chilikastiketta
  • 4 dl vettä
  • Suolaa ja pippuria
  • Tarjoiluun:
  • crème fraiche
  • tuoreita yrttejä, kuten organo
  • leipää

Valmistus

  1. Pilko sipuli ja valkosipuli sekä kuori ja kuutioi perunat.
  2. Paista jauheliha öljyssä (1 rkl) ja siirrä kattilaan.
  3. Paista sipulia ja valkosipulia öljyssä muutama minuutti, sekoita joukkoon tomaattisose ja perunat ja anna kiehua muutama minuutti.
  4. Kaada kaikki kattilaan, ja lisää joukkoon Touch of Taste fondi, soijakastike, tomaattipyre ja -murska, sambal oelek/punainen chilikastike ja vesi.
  5. Anna kypsyä hitaasti 20 minuuttia, kunnes perunat ovat pehmeitä.
  6. Tarkista maku Touch of Taste fondin, chilikastikkeen, suolan ja pippurin kanssa.
  7. Jos keitto on liian paksua, laimenna vähäisellä määrällä vettä.
  8. Tarjoile keitto kulhoissa, joiden päällä on crème fraichea, yrttejä sekä leipää.

SISÄLTYVÄT TUOTTEET