Naudanliha, Arkiruoka

Jauhelihapihvi ja haudutettua sipulia

Jauhelihapihvi ja haudutettua sipulia -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g naudan jauhelihaa
    • 1 nippu tuoretta rakuunaa
    • 1 rkl dijon-sinappia
    • sormisuolaa ja mustapippuria
    • voita paistamiseen
    • HAUDUTETUT SIPULIT
    • 2 kpl suuria hopeasipuleita
    • 2 dl vettä
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • tuoretta timjamia, pilkottuna
    • 4 kpl kananmunia
    • perunasosetta lisäkkeeksi

    Valmistus

    1. Sekoita jauhelihan joukkoon pilkottu rakuuna ja sinappi. 
    2. Mausta suolalla ja pippurilla. 
    3. Muotoile 4 pihviä, painele jauhelihasta kaikki ilma pois.
    4. Kuori ja viipaloi sipuli ohuelti ja kuullota viipaleet hitaasti kattilassa voissa timjamin kanssa. 
    5. Lisää vesi ja fondi, kun sipulit ovat pehmeitä, noin viiden minuutin kuluttua. Lisää vielä fondia, vähän kerrallaan, jos haluat reilummin lihan makua. 
    6. Anna liemen kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan. 
    7. Paista kananmunat kuten haluat.
    8. Paista pihvit voissa molemmin puolin muutaman minuutin ajan. 
    9. Tarjoa pihvien kanssa haudutettua sipulia, kananmunaa ja perunasosetta. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET