Naudanliha, Arkiruoka

Lihapullat

Lihapullien reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 500 g jauhelihaa, sika-nauta
    • 0.25 dl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 kpl kananmunia
    • 1 dl korppujauhoja
    • 0.5 dl maitoa
    • 0.5 dl kermaa
    • 0.5 dl vettä
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Laita jauheliha suureen kulhoon. 
    2. Lisää kananmuna ja fondi.
    3. Yhdistä sekaisin korppujauhot, maito ja kerma. Sekoita huolellisesti, ettei seos jää paakkuiseksi.
    4. Lisää korppujauhoseos jauhelihan joukkoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. 
    5. Lisää vesi vähitellen joukkoon, lisää lopuksi rouhittu mustapippuri.
    6. Tee ensin paistotesti maun varmistamiseksi. Lisää halutessasi fondia tai mustapippuria. 
    7. Pyörittele lihapullat sopivan kokoisiksi.
    8. Paista voissa.

     

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET