Naudanliha, Pataruoka

Mehevä papu-lihapata

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 800 g naudan luutonta etuselkää
    • 2 tl voita
    • vettä
    • 400 g tomaattia, kaltattuina
    • 1 kpl sipulia, pilkottuna
    • 2.5 tl tomaattipyreetä
    • 1 kpl punaisia chilipaprikoita, hienonnettuna
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia Punaviinillä
    • 400 g valkoisia papuja tomaattikastikkeessa, säilykkeenä

    Valmistus

    1. Leikkaa liha suurehkoiksi paloiksi, noin 2 x 2 cm:n kuutioiksi.
    2. Ruskista lihapalat voissa ja laita pataan kiehuvaan veteen.
    3. Hauduta lihaa muutama minuutti, kaada vesi pois ja huuhtele liha hyvin.
    4. Laita liha uudestaan pataan, lisää vettä juuri sen verran, että ne peittyvät. Anna hautua noin tunti.
    5. Lisää fondi, tomaatit, tomaattipyree ja sipuli. Hauduta vielä noin tunti, kunnes liha on mureaa.
    6. Lisää pavut ja mausta chilillä ja valkosipulilla.
    7. Lisää halutessasi fondia ja mustapippuria.
    8. Tarjoa vastapaistetun leivän ja tuoreen salaatin kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET