Naudanliha

Nyhtönauta-hampurilainen

Nyhtönauta-hampurilaisen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 800 g luutonta naudanlapaa
    • 1 kpl keltasipulia
    • 4 kpl valkosipulinkynsiä
    • 1 prk cocktail-tomaatteja säilykkeenä
    • 1 rkl savupaprikajauhetta
    • 0.5 rkl juustokuminaa
    • 1 rkl fariinisokeria
    • 3 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • 0.5 dl vettä
    • 2 rkl viskiä

    Valmistus

    1. Laita naudanlapa pataan.
    2. Kuori sipuli ja valkosipuli. Viipaloi ne ohuelti. 
    3. Yhdistä muut ainekset ja levitä lihalle. Laita sitten sipulit lihalle. 
    4. Kuumenna uuni 125 °C:seen. Anna padan kypsyä uunissa noin 4 tuntia, joskus se voi viedä pidemmän aikaa. Liha on valmista, kun se hajoaa helposti.
    5. Revi liha haarukalla ja laita takaisin pataan, sekoita hyvin. 
    6. Mausta suolalla ja mustapippurirouheella. 
    7. Tarjoa vastapaistettujen hampurilaissämpylöiden, hapankaalin, paahdettujen tomaattien ja suolakurkkujen kanssa. Uunissa paahdetut lohkoperunat sopivat hyvin ranskalaisten perunoiden sijaan tarjottavaksi.  
    8. Voit hyvin valmistaa lihan edellisenä päivänä ja lämmittää lihan uunissa 100 °C:ssa noin 45 min ajan ennen tarjoamista. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET