Naudanliha, Pataruoka

Palapaisti

Palapaistin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 400 g naudan palapaistia, kuutioina
    • rypsiöljyä
    • 1 rkl vehnäjauhoja
    • 2 dl vettä
    • 2 kpl porkkanoita
    • 2 kpl sipulia
    • 2 kpl valkosipulin kynsiä
    • 0.5 tl suolaa
    • 1 kpl laakerinlehtiä
    • 0.5 purkkia tomaattipastakastiketta, esim. Raguletto Perinteinen Tomaatti
    • 0.5 dl kermaa
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä

    Valmistus

    1. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistamista.
    2. Ruskista lihakuutiot pannulla öljyssä. Siirrä lihat pataan ja kaada pannun huuhteluvesi päälle.
    3. Kuori ja paloittele porkkanat ja sipuli, kuullota pannulla öljyssä ja lisää pataan. Lisää tarvittaessa vettä, että lihat ja kasvikset peittyvät.
    4. Ripottele vehnäjauhot pataan ja lisää mausteet sekä 1,5 rkl fondia. 
    5. Hauduta välillä sekoittaen miedolla lämmöllä, kunnes liha on kypsää.
    6. Lisää lopuksi pastakastike ja kuumenna.
    7. Pyöristä maku kermalla ja viimeistele fondilla maun mukaan.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET