Naudanliha, Porsaanliha, Arkiruoka

Pannupihvit mozzarellalla

Pannupihvit mozzarellalla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    25 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 rkl korppujauhoja
    • 1 kananmuna
    • 1.5 dl maitoa
    • 1 tl Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia
    • 1 tl valkosipulia, hienonnettuna
    • 0.5 dl sipulia, hienonnettuna
    • 500 g jauhelihaa
    • 125 g mozzarellaa, kuutioituna
    • 1 dl tuoretta basilikaa, hienonnettuna
    • Tarjoiluun
    • perunasosetta
    • tomaattisalaattia

    Valmistus

    1. Sekoita keskenään korppujauhot, kananmuna, maito, fondi, valkosipuli ja sipuli. Anna seoksen turvota 5 min.
    2. Lisää jauheliha ja sekoita.
    3. Lisää jauhelihataikinan joukkoon basilika ja kuutioitu mozzarella. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
    4. Muotoile taikinasta jauhelihapihvejä ja paista ne pannulla kypsiksi. Tarjoile perunasoseen ja tomaattisalaatin kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET